Toon menu

Pauzeknop (2020 – 2021)

Afbeelding aanpassen: Klik hier
Voer een knop toe: Klik hier
Layout aanpassen:
<Pas uitlijnen afbeelding aan>
<Pas positie afbeelding aan>

<Voeg een paragraaftitel toe>

Dankzij de Pauzeknop-actie kregen onze reizigers de kans om hun jaarabonnement maximaal 20 dagen te pauzeren. Deze gepauzeerde dagen werden later terugbetaald. Nam jij deel, maar ontving je nog geen terugbetaling ? Dan heb je ons waarschijnlijk jouw bankrekeningnummer nog niet opgegeven. Doe dit alsnog via deze link.

Tijd in eigen handen

Even een pauze nemen van het openbaar vervoer … Daar kunnen tal van redenen voor zijn. Je jaarabonnement dient bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer en je neemt een snipperdag of werkt meer van thuis uit. Maar je kan ook je been breken en daarom even niet voor bus of tram kiezen. Kortom – wij wilden onze reizigers de nodige flexibiliteit aanbieden.

Na registratie: 20 pauzedagen

De Pauzeknop-actie startte op 19 oktober 2020 en eindigde op 2 april 2021. In die periode konden reizigers zich aanmelden via het klantenportaal en zo een pauzemoment inplannen. Ze konden 20 dagen inzetten – al vormden weekends, schoolvakanties en officiële feestdagen de uitzondering op de regel. Ook kon je alleen op de actie intekenen als je een jaarabonnement bij De Lijn kocht of al had gekocht.

Op het einde van de actie contacteerden we alle deelnemers en betaalden hun pauzedagen terug. Dat sprak voor zich – want net die dagen reisden ze niet met onze bussen of trams.

Mediacampagne

We zetten massaal onze kanalen in om de Pauzeknop-actie in de kijker te zetten. Via tv, radio, printadvertenties en affichage op onze voertuigen trokken we de aandacht. We spraken ook rechtstreeks onze reizigers en partners, zoals lokale besturen en bedrijven, aan via geadresseerde brieven en mails.

Daarbovenop moedigden we ook reizigers aan die (nog) geen jaarabonnement hadden, om er eentje te kopen en om zo te profiteren van de actie. We verwezen dan steeds naar de campagnesite.

<Voeg downloadbare bestanden toe>
<Voeg knoppen toe>